termeni si conditii

conditii generale de utilizare

Politica de cookies

formatii-de-nunta.ro logo site

TERMENI SI CONDITII 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Introducere 

TERMENI SI CONDITII Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului https://formatii-de-nunta.ro. Denumit în continuare Site-ul, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand sau navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. În cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta, va rugam sa parasiti acest website.

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor GRAND MUSIC EVENTS.

GRAND MUSIC EVENTS  nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) Evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului.
b) Neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.
Astfel GRAND MUSIC EVENTS nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

2. Marcă și dreptul de autor, termeni și condiții

Dreptul de autor pentru toate informatiile(mai putin anumite piese muzicale) existente pe acest site sunt detinute de GRAND MUSIC EVENTS. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat. Aveti nevoie de acordul expres exprimat in scris, de catre GRAND MUSIC EVENTS ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate GRAND MUSIC EVENTS. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui. A continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea GRAND MUSIC EVENTS sau a afiliatiilor sai.

GRAND MUSIC EVENTS va aplica toate masurile de securitate. Protejarea datelor, controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, distrugere sau impotriva accesului unei/ori persoane sau entitati, neautorizate.

3. Obiectivul conținutului site-ului, termeni și condiții

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

GRAND MUSIC EVENTS nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, asigura ca depune toate eforturile pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze GRAND MUSIC EVENTS.

Mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Politica de Confidentialitate, termeni și condiții

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a GRAND MUSIC EVENTS. Toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale.

Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru. GRAND MUSIC EVENTS nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

GRAND MUSIC EVENTS se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal, termeni și condiții

Cand vizitati site-ul web al GRAND MUSIC EVENTS, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati.

Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta.

Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail). Modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate serviciile GRAND MUSIC EVENTS, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale, termeni și condiții

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre GRAND MUSIC EVENTS in urmatoarele scopuri.

a) De informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la servicii, promotii, sau orice alte actiuni desfasurate de catre GRAND MUSIC EVENTS. Sau de partenerii sai si administrare a bazei de date clienti. (consumatori, numai in masura in care persoana vizata si-a exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop).

b) In scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti.

GRAND MUSIC EVENTS se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului. Sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care nu se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre GRAND MUSIC EVENTS.Intr-o asemenea situatie, GRAND MUSIC EVENTS se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

7. Informatii pentru utilizatori, termeni și condiții

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati si obligatii:
a) Sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de trimitere mail atunci cand este cazul.

b) Sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

c) Sa nu publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie.

d) Sa nu publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.

e) Sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.

f) Sa nu publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
GRAND MUSIC EVENTS si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului termeni și condiții

Orice persoana care viziteaza Site-ul https://formatii-de-nunta.ro si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

a) Prelucrarea acestor date si informatii personale de catre GRAND MUSIC EVENTS in vederea efectuarii de studii de piata.

b) Transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct, numai in masura in care persoana in cauza si-a exprimat acordul cu privire la primirea unor asemenea informatii.

c) Solutionarea de catre GRAND MUSIC EVENTS a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate.

d) Alte activitati intreprinse de GRAND MUSIC EVENTS si permise de lege.

e) Nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.GRAND MUSIC EVENTS S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.

9. Informarea persoanelor. Termeni și Condiții

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul https://formatii-de-nunta.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre GRAND MUSIC EVENTS prin acest sistem asupra drepturilor lor.

Dreptul de acces, respectiv GRAND MUSIC EVENTS are obligatia sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale. În mod gratuit, pentru o solicitare pe an, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediata pe adresa Sos. Mihai Bravu nr. 520-530, Sector 3, Bucuresti.

Dreptul de interventie asupra datelor, respectiv GRAND MUSIC EVENTS are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime.

În mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Dreptul de a va adresa justitiei.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor personale ale solicitantului*.

NOTA:

* Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.
* Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca GRAND MUSIC EVENTS  poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: grandmusicevents@gmail.com

10. Modificarea politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

„Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si GRAND MUSIC EVENTS S.R.L. in privinta utilizarii site-ului https://formatii-de-nunta.ro.

GRAND MUSIC EVENTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

COPYRIGHT 2016-2020© GRAND MUSIC EVENTS S.R.L.™ TOATE DREPTURILE REZERVATE©

POLITICA PRIVIND COOKIES

 Regulamentului European 2016/679 privind protectia și prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date (G.D.P.R.), are ca scop să informeze vizitatorii site-urilor web în mod specific și la zi despre toate datele care sunt colectate despre ei.

DESPRE SITE-URI 

Site-urile web apartinând Societătii Grand Music Evennts S.R.L. folosesc cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experientă mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. „Cookie”-urile au rolul de a facilita accesul și livrarea serviciilor folosite de utilizatorii de Internet. 

Personalizarea anumitor setări (limba, tara, etc.). „Cookie”-urile, pe baza informatiilor pe care le adună despre utilizatori, îi ajută pe detinătorii de site-uri să își eficientizeze vanzarea de anumite produse sau servicii astfel încât acesta să fie cât mai ușor accesat de către utilizatori și de asemenea, cresc gradul de eficientă a publicitătii online.

DESPRE COOKIE

 

Cookie („browser cookie” sau „HTTP cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la Internet (computer, telefon mobil, tabletă etc.) și este instalat prin solicitarea emisă de un web-server unui browser (ex: Mozilla, Chrome, Safari etc). 

Noile reguli impuse de GDPR au un impact direct și asupra politicii noastre cookie, pe care o actualizăm cu această ocazie.

Prin această politică intentionăm să vă informăm despre:

  • Ce tip de cookie-uri există pe site-urile noastre,
  • Cât timp persistă acestea în browser-ele vizitatorilor,
  • Ce date urmăresc aceste cookie-uri,
  • Care este scopul final al acestor cookie-uri (functionalitate, preferinte, statistici, marketing etc.),
  • Unde sunt trimise datele și cu cine sunt partajate,
  • Cum se poate refuza utilizarea cookie-urilor și cum se pot schimba ulterior setările browser-elor legate de cookie-uri.

Regulamentul G.D.P.R

Regulamentul GDPR permite stocarea de cookie-uri pe echipamentele dumneavoastră daca sunt strict necesare pentru buna functionarea a siteului web. Acest site web folosește diferite tipuri de cookie-uri. Anumite cookie-uri sunt instalate de către terti. Vă putei modifica sau retrage în orice moment consimtământul dat în Politica de cookie.

În cazul în care doriti o setare mai granulară a cookie-urilor, acest lucru se poate face din setarile browser-ului. Toate browser-ele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă în „optiuni” sau în meniul de „preferinte” al browser-ului web.

Pentru a întelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare sau puteți folosi optiunea „ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii:

Pentru a ști tot ce trebuie despre cookie-uri, inclusiv cum le puteti sterge de pe dispozitivul dumneavoastră,(telefon mobil, calculator laptop sau desktop, tableta, etc.) vă rugăm să accesati: https://www.cookiebot.com/en/internet-cookies/

Acest site utilizează cookie-uri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experientă mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. 

Grand Music Events a actualizat Politica de confidentialitate și Politica privind cookies pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citești cele două politici. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru, confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Setările cookie pot fi modificate oricând, urmând indicatiile din Politica de Cookie. 

 
Formatie de nunta in Bucuresti

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta Bucuresti pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta Ilfov

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Ilfov pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Olt

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Olt pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Calarasi

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Calarasi pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Giurgiu

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Giurgiu pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Prahova

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Prahova pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Teleorman

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Teleorman pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Ialomita

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Ialomita pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Valcea

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Valcea  pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Arges

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Arges pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Gorj

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Gorj pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Constanta

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Constanta pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Buzau

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Buzau pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Dambovita

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Dambovita pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Dolj

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Dolj pentru un eveniment de neuitat.

Formatie de nunta in judetul Brasov

Iti doresti ca la evenimentul tau, fie ca vorbim  de nunta, botez sau un eveniment privat, toti invitatii sa se distreze si sa danseze? Nu iti ramane decat sa ne spui ce iti doresti. Venim cu drag in toate judetele tarii. Cantam folclor si muzica de petrecere dar si muzica usoara romaneasca si internationala. Rezerva acum formatii de nunta judetul Brasov pentru un eveniment de neuitat.